Ha esküvőjét meghitt, egyedi környezetben rendezné meg, ahol a történelem találkozik az eleganciával, akkor a Világ Legszebb Kávéháza az Ön megoldása.

A New York Kávéház lenyűgöző élményt nyújt, egy felejthetetlen esküvői ebéd vagy gálavacsora megrendezésére különleges helyszínt biztosít.

Az olasz elegancia, a reneszánsz szerelme, a fehér és arany színek összhangja egy, már szinte mesebeli környezetbe varázsolja vendégeit. A termek valódi szépségét a muranói üvegcsillárok hangsúlyozzák ki. A helyszín elbűvölő adottságainak: a márvány, a bronz, a selyem és bársony kompozíciójának köszönhetően a dekorációról építészeink már gondoskodtak.

Fenséges esküvői vacsora a Mélyvíz étteremben

 

A Mélyvíz étterem az 1920-as évektől kezdődően a legelőkelőbb körök törzshelye volt. Csupa márvány, bronz, selyem és bársony volt már akkor is minden, így nem csoda, hogy ha sokan II. Lajos bajor király palotájához hasonlították.

A vékonyra csiszolt márványlapok, a muranói üvegcsillárok, a csavart oszlopok lenyűgöző varázsa a mai napig felébresztik a történelem csodás pillanatait. A színezés a mennyezet festményeinek diszkrét, világos keretéül szolgálnak.

Ebben a lenyűgöző környezetben váljanak önök is történelmünk részévé. Egymásnak tett örök hűségük fogadalmát ünnepeljék meg nálunk, hogy a már 125 éve ragyogó kávéház lehessen hosszan tartó boldogságuk jelképe.

A különleges hangulatú Mélyvíz étterem kapacitása 130 fő.

Tökéletes esküvő tökéletes helyszínen

 

Csapatunk gondoskodik a részletekről, a szervezés pillanatától az utolsó vendég távozásáig, hogy életük egyik legfontosabb napján minden tökéletes legyen. Legyen szó dísz vagy büféétkezésről, séfjeink az Önök igényeinek megfelelően készítik el az ünnepi menüsort.

Rendezvénytechnikai csapatunk a legmagasabb színvonalú szakmai és technikai megoldásokat kínálja.

Mi gondoskodunk róla, hogy álmai megvalósuljanak és a nagy nap alkalmával önfeledten élvezhessék új, közös életük első pillanatait.

Személyes megbeszélésre és a helyszín megtekintésére, keressék rendezvényszervező kollégáinkat, hogy az Ön igényeire szabott ajánlatot tudják elkészíteni.

Ajánlott rendezvénytermek esküvőhöz