Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Wolf András

Chef


Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres vezető mögött áll egy erős, összetartó és lelkes csapat." Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Magyary Jenő

Ügyvezető igazgató


Magyary Jenő, a New York Kávéház ügyvezetője felelős a Kávéház zökkenőmentes működéséért, a felszolgált ételek, italok kiváló minőségéért.

Szabó Csaba

Étterem igazgató

+36 1 88 66 164


A New York Kávéház működéséért, a felszolgált étel- és italkülönlegességek kiváló minőségéért Szabó Csaba éttermi igazgató kollégánk felel.

Abrudán Zsolt

Executive Chef


Abrudán Zsolt, a New York Kávéház chefje Wolf András mellett felel a vendégeink elé kerülő ételek minőségéért. Kiváló munkájának köszönhetjük, hogy Kávéházunk a gasztronómiában jártas vendégeink számára is kiemelkedő élményt nyújt!

Dudok Mártonné

Cukrászat-vezető


A New York Kávéházban felszolgált kiváló desszertkülönlegességek elkészítéséért - és megálmodásáért - cukrászat vezetőnk, Dudok Mártonné felel.

Kiss Balázs

Étterem Igazgató

+36 1 88 66 167


Kiss Balázs, a New York Kávéház kiváló csapatának fontos tagja, étterem igazgatóként segíti a Kávéház mindennapjainak zökkenőmentes működését, a rend és a minőség fenntartását.

Cziráki Norbert

Üzletvezető

+36 1 88 66 167


A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Cziráki Norbert felel.

Beke Tamás

Üzletvezető

+36 1 88 66 167


A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Beke Tamás felel.

Gedővári Máté

Üzletvezető

+36 1 88 66 167


A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Gedővári Máté felel.

László Ádám

Beszerzési vezető

+36 1 88 66 164


László Ádám beszerzési vezetőként támogatja a New York Kávéház működését, s munkájával hozzájárul az Önök elégedettségéhez és a mi sikereinkhez.
nyc_logo

Asztalfoglalás

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.