Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres vezető mögött áll egy erős, összetartó és lelkes csapat." Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Elérhetőség: chef@cafeandevent.eu

Szeretettel köszöntöm, Wolf András vagyok a New York Kávéház és a Salon étterem séfje. A szakmában édesapám nyomdokait követtem, így már gyerekkoromban a gasztronómia szerelmesévé váltam. Fiatal koromtól érdekelt a magyar gasztronómia megújítása, rég elfelejtett tradicionális magyar ételek újraértelmezése. Fontos számomra, hogy csak autentikus forrásból származó minőségi magyar alapanyagokat használjak. 2009-ben, amikor felkértek a New York Kávéház és a Salon étterem séfjének komoly kihívásnak tekintettem. Nem mindennapi feladat egyszerre egy 5*os szálloda, a világ legszebb kávéháza és a belváros egyik legelegánsabb étterme séfjének lenni. Legfontosabb célom, hogy a hagyományos magyar ételeket megőrizzem, és új felfogásban készítsem el. Az elmúlt években az ételekkel való kísérletezéseim során új fogalom született, az „Esszenciális magyar gasztronómia”, melynek lényege, hogy az ételek legfontosabb jellemzőjét, az ízét megőrizve többi tulajdonságát - a textúrát, a tálalást, a formát és az elkészítési módot - megváltoztatva egy új, modern, élvezhetőbb fogást hozzak létre.

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk önöket tájékoztatni, hogy a nagy érdeklődés miatt asztal foglalás csak 18:00 utánra és kizárólag vacsoravendégeknek lehetséges.

Reggel 8:00 – 18:00 között vendégeinket érkezési sorrendben tudjuk fogadni, természetesen kollégáink azon dolgoznak, hogy minden vendéget a lehető leggyorsabban az asztalhoz kísérjenek.

Vacsorafoglaláshoz legyenek kedvesek az alábbi mezőket kitölteni, és foglalásukat 24 órán belül visszaigazoljuk. Amennyiben a foglalni kívánt időpontot a rendszer már lezárta, úgy is érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen a foglalható asztalok mellett tartunk fent szabad asztalokat azok számára, akik foglalás nélkül érkeznek este 6 után.

Megértésüket köszönjük!

 

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől vasárnapig: 08.00-24.00 óra között.

Kávéházi asztalfoglalást 10 főig tudunk fogadni. 10 fő fölött kérjük keresse rendezvényes kollégáinkat. Rendezvény ajánlatkérésért kattintson ide!

Asztalfoglalás

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.