parallax background

Meetingek & rendezvények

Pazar környezet elit összejövetelek számára! Az Anantara New York Palace Budapest egyik leginspirálóbb környezetével büszkélkedhet, modern reneszánsz stílusú termeiben– a high-tech kiállításoktól és filmforgatásoktól a gálavacsorákig és divatbemutatókig - egyaránt.

Az olasz Massiomo Iosa Ghini építész által tervezett New York Palota modern konferencia központja külön bejárattal rendelkezik és összenyitható termeivel akár 690 főt is képes vendégül látni.

A fő konferencia  'Róma' terem kapacitása 550 fő, amellyel további két rendezvény helyszín nyitható össze, a Prága és a Velence, mindkettő akár 70-70 főig ideális.
A termek a modern technológiai elvárások alapján felszereltek.

A szállodából közvetlenül elérhető további konferencia helyszíne, melynek belsejét elegáns faburkolat és modern kialakítás jellemzi, a 4 egymásba nyitható termével, akár 225 főre is alkalmas.
A Vivaldi terem kapacitása max. 120 fő és a kapcsolódó három kis terem mindegyike 25 - 50 főig ideális, melyek egyike külön előtérrel rendelkezik, és kiválóan megfelel bizalmasabb rendezvények lebonyolítására.

Az elegáns és modern Rossini terem ideális környezetet nyújt akár 160 fős koktélpartik helyszíneként.

Rendelkezésre áll egy VIP lounge főként sajtótájékoztatók, kreatív meetingek vagy privát étkezések fogadására kialakítva.

Annak érdekében, hogy az Ön rendezvénye egyedülálló legyen, dedikált rendezvényszervezőink örömmel átbeszélik Önnel a különböző menü ajánlatainkat. Kávészünetektől üzleti ebédekig, koktél fogadásoktól elegáns gálavacsorákig, séfeink és sommelier munkatársaink megalkotják Önnek az alkalomhoz illő tökéletes menüt.
nyc_logo

Rendezvénytermek

Rendezvény-
termek

 

RÓMA TEREM

A 440 m2-es, 5 méteres belmagasságú Róma terem a szálloda első emeletén helyezkedik el. A terem belsőépítészeti megoldásai és különleges bútorai teszik egyedivé. A fa-, márvány- és szövetborításoknak köszönhetően a terem hangulata exkluzív, klasszikus, mégis modern. A Róma konferencia terem kapacitása 550 fő, amellyel további két rendezvény terem nyitható össze, a Prága és a Velence, így teljes kapacitása 690 fő. Kitűnő nagy létszámú konferenciák megrendezésére, továbbá gálavacsorák, divatbemutatók, esküvők és egyéb kreatív események lebonyolítására is, de különböző kiállítások, hangversenyek, téma rendezvények megrendezésére is tökéletes megoldást nyújt a budapesti rendezvénypiacon. Nem jelent gondot, hogy akár több autót is ki lehessen állítani, ebben teherliftünk nyújt segítséget, a gépjárművek felvitele mellett még a betelepülés nehézségeit is nagyban megkönnyíti.
Beépített AV technológiával és szervizlifttel büszkélkedhet és két beépített italpulttal is rendelkezik. A Róma rendezvényterem előtt az első és a második emeleten kialakított függőfolyosó 240 m2 körbesétálható kerengő formájában biztosít helyet nagy létszámú eseményeknek, kávészünetek, vagy akár egy kiállítás esetében koktél partiknak állófogadásoknak különleges helyszíne.

 

KEREKASZTAL: 320

KOKTÉL: 550

TÁBLAASZTAL: - 

U-ALAK : 66

ISKOLAPAD: 270

SZÉKSOR: 600

nyc_logo

VELENCE / PRÁGA TERMEK

A Róma terem bal és jobb oldalán is található egy-egy különálló kisebb szekcióülésekre javasoljuk. A belsőépítészeti megoldások, mégpedig a természetes fénnyel rendelkező Prága és Velence termeink. Széksoros ültetéssel mindkét teremben 70-70 ember számára tudunk helyet biztosítani. A termek belső kialakítása a Róma terem stílusához igazodik. A beépített hangosítás, projektor és vetítővászon mindkét teremben biztosítható.

nyc_logo

RÓMA ELŐTÉR

A Róma terem előtt 3 emelet magas előtér található, aminek egyik oldala teljes egészében üvegből készült. A 770 m2-es második emelet függőfolyosója biztosít még több helyet a kávészüneteknek, kiállításoknak vagy más jellegű eseményeknek.

nyc_logo

VIVALDI TEREM

A Vivaldi terem a szálloda első emeletén helyezkedik el, közvetlenül a New York Kávéház felett. A terem összenyitható a Verdi, a Puccini és a Bellini termeinkkel is, emellett a termek közös előtérrel is rendelkeznek. A Vivaldi terem a Föld színeivel dekorált, a bézs és a barna árnyalatai a dominánsak. Hosszanti oldalán a terem természetes fénnyel is rendelkezik, amelyben 150 fő fér el széksoros ültetéssel. Beépített színpad és pulpitus áll az előadók rendelkezésére, illetve beépített vetítővásznak és projektorok találhatók a teremben, mely a bőrrel borított panelek segítségével a teljesen lesötétíthető. A modern, tompított földszínekkel, természetes fénnyel és háttérvilágítású panelekkel ez a tér egy beépített színpadot tartalmaz, amely ideális szemináriumokhoz. Bellinivel, Verdivel és Puccinivel kombinálható a nagyobb kapacitás érdekében. Ezek a termek külön is használhatóak.

nyc_logo

ROSSINI TEREM

A Rossini terem az első emeleten helyezkedik el és szállodánk második legnagyobb terme, 150 fős befogadóképességgel. A speciálisan idetervezett büfépultok és a privát előtér teszi a Rossini termet alkalmassá különböző egyedi hangulatú rendezvények lebonyolítására. Modern technológiai felszereltségének köszönhetően alkalmas a széleskörű technikai igények kielégítésére. Természetes fénnyel rendelkező terem, amely alkalmas gálavacsorák, karácsonyi partik, konferenciák vagy éppen azok ültetett ebédjének lebonyolítására.  Rendelkezik beépített vetítővászonnal, projektorokkal, és ha szükséges, teljesen lesötétíthető egyedi panelek segítségével.

nyc_logo

VÖRÖS SZALON

Az egyik leggyönyörűbb terem a New York Kávéházban a Vörös Szalon, amely Lotz-teremként is ismert, eredeti Lotz Károly festményéről nevezetes. Általában exkluzív vacsorák, ebédek, sajtókonferenciák, könyvbemutatók helyszínéül szolgál, természetes fénnyel rendelkezik. A tér számos stílusban berendezhető, beleértve a sajtóeseményeket és a meghitt vacsorákat is.

nyc_logo

PUCCINI / VERDI / BELLINI

A Puccini (39 m2), Verdi (43 m2) és Bellini (47 m2) termek a New York Palota első emeletén találhatóak. A Verdi és a Puccini termek egymással szemben helyezkednek el, a Vivaldi terem előterének két oldalán. Mindkét terem rendelkezik összekötő ajtókkal, amelyek közvetlen átjárást biztosítanak a Vivaldi terembe. Fa és szövet burkolatok jellemzik a belső kialakítást, valamint projektor és vetítővászon áll rendelkezésre.

Bellini termünk szintén az első emeleten helyezkedik el. Az egyedi fa oldalfalakkal kialakított tárgyaló terem projektorral és vetítővászonnal rendelkezik. A teremben biztosított a természetes fény, de ha szükséges, akkor teljesen el is sötétíthető. Ez a helyszín is rendelkezik saját, különálló előtérrel. A terem közvetlenül kapcsolódik a Vivaldi teremhez.

Rendezvény ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki a formot, vagy hívjon bennünket a +36 1 88 66 134 számon. Min. 10 fő foglalás esetén. Asztalfoglaláshoz ez a form nem használható.

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.