Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik.
Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök – ezek a tavaszi-nyár eleji, könnyen fogyasztható finomságok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára.
Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, vagy csak egyszerűen kedveli ezeket a húsételeket, továbbra is megtalálja az étlapon a bárányt, a mangalicát, a kacsát, a libamájat, de a könnyebb ételekre vágyók például fogas filét is kóstolhatnak.
A köretek viszont már főként zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.
A legfrissebb kínálatból
Mangalica ízelítő
Rózsaszín kacsamell karalábéval és borsóval
Préselt bárány kelkáposzta főzelékkel
Fogas filé paprikamártással és túrógombóccal
Pisztáciás torta és málna mousse
Dulcey csoki torta és erdei gyümölcs mousse
Libamáj málnával
A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.
Mint mindig, a New York Kávéház új étlapján is kedveznek azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!