Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik.
Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök – ezek a tavaszi-nyár eleji, könnyen fogyasztható finomságok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára.
Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, vagy csak egyszerűen kedveli ezeket a húsételeket, továbbra is megtalálja az étlapon a bárányt, a mangalicát, a kacsát, a libamájat, de a könnyebb ételekre vágyók például fogas filét is kóstolhatnak.
A köretek viszont már főként zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.
A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.
Mint mindig, a New York Kávéház új étlapján is kedveznek azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!